No. També hi ha molècules que sense microscopi no podem veure. Estats: sòlid, líquid i gasos. Es pot produir un canvi d'estat. Per exemple gasos a líquid amb la condensació. La densitat ha sigut important ja que si no el gas hagués pujat per l'aire i no s'haguessin apagat les espelmes.
Un circuit elèctric ha d'estar tancat i sobretot ha de tenir una pila o bateria, uns cables amb boca de cocodril en aquest cas una bombeta i una portabombeta per tal de crear un camp magnètic. Quan fiques un imant el que fas és modificar aquest camp magnètic i la brúixola es torna "boja".
La llum del sol té tots els colors dins! Quan la llum passa per un vidre o un got d'aigua, es divideix en colors diferents, com el vermell, el blau, el groc... Això passa perquè cada color és com una "llum" diferent que viatja a una velocitat diferent. Per això veiem l'arc de Sant Martí quan hi ha sol i pluja! Quan la llum del sol ens toca la pell, fa que ens sentim més calents perquè la llum es transforma en calor. Això vol dir que la nostra pell es calfa una mica. A més, el cos utilitza una mica d'aquesta llum per fer una cosa molt important: produir vitamina D, que ens ajuda a estar sans! Quan el globus agafa calor, l'aire que té dins es fa més gran perquè les partícules s'estiren més quan es calfen. Així que el globus es fa més gran i potser es posa una mica més tou perquè l'aire es mou més ràpid i ocupa més espai.