A més del que veiem existeixen d'altres coses que no veiem com els gasos. Trobem la matèria en estat líquid com l'aigua, en estat sòlid com el gel i en estat gasós com l’hidrogen. En estat sòlid també hi ha partícules microscòpiques com les bactèries que no les veiem a ull nu, però hi són. L'aigua és un bon exemple, de que una matèria pot estar i canviar d'un estat a l'altre. La densitat és que en un mateix volum una matèria pesa més que una altra. En aquests experiments el que es va produir de la barreja del vinagre i el bicarbonat era més dens que el que havia dins el pot on estava l'espelma. O sigui que el CO2 és més dens que l’oxigen.
El circuit elèctric ha de ser tancat perquè s'encengui la bombeta. És possible que un objecte exerceixi una força sobre una altre sense que es toquin mitjançant la força electromagnètica. Quan apropem dos imans es poden ajuntar o repel·lir segons siguin el mateix pol o no. Si són del mateix pol es repel·len. L'agulla d'una brúixula sempre assenyala al nord de la Terra perquè al nord hi ha un camp magnètic que l'atrau.
Quan un material, en aquest cas la goma dels globus de colors reben els rajos del sol, reflecteixen els rajos de llum del seu color, però n’absorbeixen els altres. Aquesta llum que absorbeixen es energia que fa que la temperatura de la superfície del globus augmenti, fins a trencar-se i rebentar el globus en el punt on hi incideix el raig.