CS-D No, existeix més del que veiem. Com per exemple: L'oxigen i el diòxid de carboni que estan en estat gasos i no els podem percebre amb la vista. La matèria la podem trobar en estat líquid, sòlid i gasos. Exemples d'estat líquid poden ser: aigua, nestea, petroli, vinagre o oli. Exemples d'estat sòlid: gel, pedres o sal. Exemples d'estat gasos poden ser: vapor d'aigua, diòxid de carboni o oxigen. Sí que es pot produir un canvi d'estat perquè per exemple l'aigua pot canviar d'estat: de líquid a sòlid (d'aigua a gel), de sòlid a líquid (quan el gel es desfà per la calor), de líquid a gasos (l'evaporació) i de gasos a líquid (condensació). La densitat és igual a la massa dividida pel volum. A més a més, la densitat és l'acumulació d'elements en un espai determinat. La densitat ha sigut important en els experiments perquè l'oxigen és menys dens que el diòxid de carboni, llavors sense la densitat del diòxid de carboni no s'apagarien les espelmes. La densitat del diòxid de carboni ha fet que es desplacés l'oxigen que necessita l'espelma per estar encesa. A més a més, la densitat del diòxid de carboni ha fet que aquest es quedés al fons del vas de precipitats i no marxes.
Per encendre una bombeta necessitem un circuit elèctric tancat. Sí que és possible que hi hagi una força entre dos objectes encara que aquests no es toquin entre si ja que dues piles no es toquen, però generen energia conjuntament si les col·loquem amb els pols oposats. Els imants fan que la brúixola deixi d'apuntar al nord pel magnetisme que aquest genera i atrau l'agulla de la brúixola. La brúixola sempre assenyala al nord, perquè hi ha una força a la terra similar a un imant que fa que aquesta sempre apunti cap a una mateixa direcció, al pol nord.
Els diferents colors que nosaltres observem absorbeixen la llum solar, tots menys el blanc. Això fa que uns colors s'escalfin més que altres. Per exemple a l'estiu no ens vestirem de color negre perquè tindrem molta calor, si tenim roba negre millor que sigui d'hivern. Quan els rajos solars ens toquen la pell durant un temps llarg ens pot provocar cremades sobre aquesta. Quan un material rep l'energia que ens aporta el sol, s'escalfa o inclús arriba a explotar. En el nostre entorn podem trobar energia en diversos llocs, a la terra, amb el vent, amb el sol, amb els rius...
Perquè gràcies a la realització d'experiments per molt que a simple vista no observem algunes de les coses, podem demostrar coses que existeixen i explicar el perquè de les coses. Com hem comentat anteriorment ho aconseguim a través de l'experimentació.