EQUIP 1: Gràcies a què el gas és més dens que l'oxigen, les espelmes s'han apagat. EQUIP 2: Hem après que els globus es poden inflar amb la reacció del vinagre i el bicarbonat de sodi, el diòxid de carboni. EQUIP 3: Hem descobert per què el diòxid de carboni ha expulsat l'oxigen del vas i ha fet que s'apagui l'espelma, és més dens. EQUIP 4: El gas és més dens llavors ha expulsat l'oxigen i per això ha apagat l'espelma; el foc es comprimeix i s'apaga. EQUIP 5: El diòxid de carboni ha apartat l'oxigen, la qual cosa ha evitat el procés de combustió. EQUIP 6: El gas que hem creat ha separat l'oxigen perquè és més dens. Això passa també amb l'oli i l'aigua, com que aquesta pesa més l'oli està a sobre. El mateix amb l'oxigen. Com que no hi ha oxigen l'espelma no es pot alimentar i s'apaga.
La llum del sol fa que les coses tinguin un color perquè agafen tots els colors del sol menys el seu. En el cas del negre agafa tots els colors de la llum del sol i el blanc fa el contrari o sigui repela tots els colors de la llum. Quan un globus rep energia concentrada la goma s'estira fins al punt que es peta. L'energia està principalment al sol.
ENCARA QUE NO HO PUGUEM VEURE AMB ELS NOSTRES ULLS TENIM DETECTORS ARTIFICIALS, COM LA CÀMERA DE FOTOS, QUE ENS DEIXEN VEURE LLUM INVISIBLE ALS ULLS. ENCARA QUE LA NOSTRA VISIÓ NO DETECTI LA LLUM INVISIBLE TAMBÉ PODEM SABER QUE EXISTEIX PERQUÈ DEFORMA O CANVIA EL COLORS DELS OBJECTES O DE LA NOSTRA PELL.